Kezdőoldal Bemutatkozás Tagszervezetek Sorsfonó Önismereti Egyesület
Sorsfonó Önismereti Egyesület PDF Nyomtatás E-mail

5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 4.

Alapítás éve: 2004.

Adószám: 18393495-1-24

Forma: egyesület

Telefon:20/479-4922

Web:

Képviselő: Novák Magdolna elnök,Galambosné Varjú Blanka társelnök

A Sorsfonóban azért dolgozunk, hogy legyen egy hely Békéscsabán, ahol az önmagáért, életminőségéért felelősséget vállaló felnőttség értéke normaként nyilvánul meg. Ahol az önismeret bármely szintjét megélő ember talál magának befogadható programot, segítséget testi-, lelki-, szellemi egészsége megőrzéséhez. Ahol a minőségi munka, építő szenvedély, alkotó öröm is egyben és összefér a népszerűséggel, játékossággal.

Rögtönző színházi műhelyünk három társulata, az életmesék szakértőjeként, a serdülőtől az időskorúig varázsolja el rendszeresen pillanatművészetével az évek alatt kialakult, visszajáró, egyre bővülő közönségét.
Pszichodráma műhelyünk a változás katarzisát kínálja mindazoknak, akik elkötelezetten, vagy akár elkeseredetten keresnek kiutat egy megrekedt élethelyzetből.
Létvágy Munkacsoportunk az országban egyedülálló kezdeményezésként, a test és a lélek gyógyítóit összehozva dolgozott ki megoldási alternatívát a magyar lakosság 70%-át érintő elhízás és evészavar probléma kezelésére.
Szakember, önkéntes, laikus segítő, a saját életével is példázza, népszerűsíti, az életvezetés tudatosságának fontosságát, lehetőségét.

„A bölcs uralja csillagait.” (Szepes Mária)

Bankszámlaszám: 10700165–47551305–51100005

Kezdőoldal Bemutatkozás Tagszervezetek Sorsfonó Önismereti Egyesület