Kezdőoldal Bemutatkozás 1 % Adatbázis Békéscsabai Városi Polgárőrség Egyesület
Békéscsabai Városi Polgárőrség Egyesület PDF Nyomtatás E-mail
5600 Békéscsaba, Féja Géza tér 1.
Alapítás éve: 1996.
Adószám: 18378681-1-04
Forma:Közhasznú egyesület
Telefon: (30) 967-2750
Fax: -
Web:
Képviselő: Bugyinszki Tamás elnök

A közrend és a közlekedésbiztonság, a bűncselekmények megelőzése és a baleset-megelőzés, az államhatár őrizete, a határrend fenntartása, a gyermek- és ifjúságvédelem, valamint a környezetvédelem érdekében önkéntes társadalmi munkát végez, a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjével összhangban. A bűnalkalmak korlátozásával az ismertté vált bűncselekmények számának mérséklése, a közbiztonság javítása, a lakosság és a bűnüldöző, valamint a rendvédelmi szervezetek közötti bizalom és együttműködés erősítése. A társadalmi munkában végzett bűnmegelőzési, közbiztonsági, megelőző vagyonvédelmi, a gyermek- és ifjúságvédelmi, baleset-megelőzési és a környezetvédelmi tevékenység, valamint a Szomszédok Egymásért Mozgalom népszerűsítése, az e tevékenységre vonatkozó ajánlások, javaslatok véleményezése, kidolgozása és közvetítése.

Kezdőoldal Bemutatkozás 1 % Adatbázis Békéscsabai Városi Polgárőrség Egyesület