Kezdőoldal Bemutatkozás 1 % Adatbázis Békéscsabai Keresztyén Ifjúsági Egyesület
Békéscsabai Keresztyén Ifjúsági Egyesület PDF Nyomtatás E-mail

5600 Békéscsaba, Kinizsi u. 11.
Alapítás éve: 1991.
Adószám: 18370425-1-04
Forma: Közhasznú nonprofit egyesület
Telefon: (66) 638-375 (iroda), 20/824-8375 (elnök), 20/824-8370 (titkár)
Web: www.kie.hu/bekescsaba
Képviselõ: Szikora István
elnök, Kocsor Ágnes titkár

A KIE (YMCA, CVJM) több, mint 125 országban működő nemzetközi szervezet. Keresztyén fiatalok közössége, felekezeti hovatartozástól függetlenül. A KIE programjait keresztyén fiatalok szervezik nem csak keresztyéneknek. Célunk, hogy fiatalokat nyerjünk meg fiatalok által Jézus Krisztus evangéliumának. Ezt elsősorban nem közvetlen igehirdetéssel kívánjuk elérni, hanem kapcsolatot kialakítva és ápolva a fiatalokkal, segítve, hogy minél több fiatal jól érezhesse magát a bőrében. Olyan szabadidős tevékenységeket és találkozási helyet kívánunk biztosítani a város fiataljainak, ahol egészséges közösségi életet élhetnek, kulturálódhatnak, személyiségüket pozitívan formálhatják. Programjainkkal kikapcsolódást, testi-lelki feltöltődést kínálunk. Elsősorban a gyerekeket, közép- és főiskolás fiatalokat kívánjuk elérni, de felnőttek számára is vannak programjaink.
A Békéscsabai KIE 1991. óta működik városunkban, jelenleg a Kinizsi u. 11. sz. alatt.

Rendszeres alkalmaink:
Hetente:
Bibliaóra péntek esténként; FiFe (20+) Fiatal Felnőttek Bibliaórája szombat délutánonként; Ifjúsági Klub szombat esténként; Gitársuli szombat délutánonként; Sportkör péntek esténként; Nyitott Ház (Minden hétfőn, kedden és csütörtökön 14.30 – 18.00 óráig).
Kéthetente:
Női Bibliaóra; Mini Alkotókör; Alkotókör.
Havonta:
Nyomkereső (svájci önkéntesektől tanult, cserkész jellegű foglalkozásunk bibliadrámával gyerekeknek); Kézműves foglalkozások.
Időnként: Alkotóköri hétvégék, Irodalmi Kávéház.

Tisztelt Adózó!
Adójának felajánlása esetén egyesületünk a következő tevékenységekre, szolgáltatásokra fordítaná a beérkező összeget:

• Programjaink hátteréül szolgáló ingatlanunk működési költségeire
  • programjaink anyagköltségeire, eszközigényekre

Kezdőoldal Bemutatkozás 1 % Adatbázis Békéscsabai Keresztyén Ifjúsági Egyesület