Kezdőoldal Bemutatkozás 1 % Adatbázis Békéscsabai Atlétikai Club
Békéscsabai Atlétikai Club PDF Nyomtatás E-mail

5600 Békéscsaba, Kórház u. 6.
Alapítás éve: 1993.
Adószám: 18372214-2-04
Forma: Közhasznú társadalmi szervezet
LOGO!!!!!
Telefon: (66) 323-634
Fax: (66) 323-634
Web:www.bcsac.hu
Képviselő: Tóth Sándor ügyvezető

A klub a nagy múltú Békéscsabai Előre Sp. Atlétikai szakosztályból alakult önálló atlétikai egyesületté. Az egyesület 13 edzővel és 1 fő marketingvezetővel dolgozik. A szervezet fő tevékenysége: atlétaképzés és versenyeztetés gyermek korosztálytól felnőttekig. Taglétszáma: 302 fő sportoló és 220 fő iskolai előkészítő csoportokban rendszeresen atlétikai edzéseken résztvevő tanuló. 11 Békés megyei iskolában működik atlétikai csoport, akik számára az egyesület szakmai segítséget és versenyeztetést biztosít. A Magyar Atlétikai Szövetség rangsorában a 8. helyet szerezte meg a Bcs.AC a 106 egyesület között. Számos országos bajnok és válogatott versenyző ért el a klub történetében maradandó értékű sikereket. Többek között klubunk tagja Urbanikné Rosza Mária sokszoros országos bajnok gyalogló, aki 3 olimpián vett részt, s ezek közül 1996-ban az Atlantai IX. helyezésével ez idáig a legeredményesebb Békés megyei atléta.

A klub híres az amatőrök és igazoltak számára szervezett hagyományos rendezvényeiről: 26. Tavaszi Sportgála, 8. Nemzetközi Szupermaraton, 18. Szilveszteri Futógála.

Bankszámlaszám: 10918001-00000011-15290007

Kezdőoldal Bemutatkozás 1 % Adatbázis Békéscsabai Atlétikai Club