Kezdőoldal Bemutatkozás 1 % Adatbázis "Csaba" Honvéd Kulturális Egyesület
"Csaba" Honvéd Kulturális Egyesület PDF Nyomtatás E-mail
5600 Békéscsaba, Szabadság tér 6.
Alapítás éve: 1995.
Adószám: 18376388-2-04
Forma: Egyesület
Telefon: (66) 529-230
Fax: (66)529-232
Web: www.csabahonved.hu
Képviselő: Soczó József (elnök)

A „CSABA” Honvéd évek óta a helyi és a megyei kulturális élet egyik mozgatórugója, Békéscsabán a Szabadság téri műemlék jellegű épületben. Az egyesület programokat szervez a hivatásos, a szerződéses, valamint nyugállományú katonák, polgári alkalmazottak és családtagjaik részére, továbbá művelődési és kikapcsolódási lehetőségeket nyújt és nyitott a civil társadalom számára is.

Az intézményben működő klubok a teljesség igénye nélkül: „Csaba” Lovas Íjász Kör, sakk szakkör, darts klub, KIT Makett Klub, Hevesi Happy Band, Pravo Zenekar, Balkán Táncegyüttes, gyermek és felnőtt képzőművészeti stúdió, Kinder Klub, Dózsa Horgász Egyesület, Városi Sport Horgász egyesület, autómodellező klub, kispályás focicsapat.

A különböző kiállítások mellett társasági, alkalmi rendezvények megtartására is ideális a FEK.

A Nosztalgia Klub elsősorban a középkorosztályt vonzza, míg a Wave klubban a fiatalok szórakozhatnak.

Bankszámlaszám: 11733003-20105468

Kezdőoldal Bemutatkozás 1 % Adatbázis "Csaba" Honvéd Kulturális Egyesület