Kezdőoldal Bemutatkozás Tagszervezetek Béthel Alapítvány-Önkéntes Központ
Béthel Alapítvány-Önkéntes Központ PDF Nyomtatás E-mail
5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 2.
Alapítás éve: 1994.
Adószám: 18386877-1-04
Forma: Alapítvány
Telefon: (66) 443-030
Fax:(66) 443-030
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web:www.strobeth.hu
Képviselő: Dr.Dávid Sándor
  • Gadara Ház: mentális, pszcihés problémákkal küzködők nappali ellátását végezzük és pszichiátriai közösségi gondozást működtetünk. Lehetőséget biztosítunk a nappali tartózkodásra, kulturális,- szabadidős,- tájékoztató,- kézségfejlesztő tevékenységekre, pszicho- szociális gondozásra, valamint alapvető higéniai szükségletek biztosítására.
  • Szociális célú civil szervezetek Szakmai Hálózatfejlesztő Központja: a Szociális és Munkaügyi Minisztérium által támogatott program keretében, szociális és gyermekjóléti,- gyermekvédelmi területen tevékenykedő non-profit szervezetek számára nyújtunk szolgáltatásokat.
  • Önkéntes Központ működtetése: Az Alapítvány 2005. szeptemberétől indította el önkéntességgel kapcsolatos szolgáltatásait, az országos Önkéntes Központ Hálózat keretében. Az Önkéntes Központ legfontosabb feladatai: önkéntességet népszerűsítő programok szervezése, önkéntesek közvetítése, információnyújtás, képzések, tapasztalatcserék szrvezése.
  • KAPU program: egy lakóközösségi alapon szerveződő Önkéntes Segítő Szolgálat, amelyen belül önkéntesek nyújtanak szakképesítéshez nem kötött segítséget az idős, a fiatal, a szociálisan és egészségügyi okokból segítségre szoruló lakosság részére.
  • Dél-alföldi Regionális Szociálpolitikai Tanács koordinálása
  • Területi Menedzser Szervezet feladatok ellátása

Bankszámlaszám: 10102615-45723200-01000008
 
Kezdőoldal Bemutatkozás Tagszervezetek Béthel Alapítvány-Önkéntes Központ